Boka Michael Blum

Här kan ni boka mig till föreningsträffen, firmafesten och födelsedagskalaset. Jag har flera färdiga program men kan även skräddarsy ett för er.

Guideturer

Underhållning

Här är mina olika specialprogram som jag uppträder med. Vill ni boka in mig för att uppleva något av dessa program så tveka inte att höra av er till mig.

POVEL-100-år-Affischen
Affischen-Olle-A.-II-480x678

Borgerliga begravningar

Man kanske upptäcker först när man förlorar en anhörig att hon/han av olika anledningar inte var medlem i svenska kyrkan och då kan jag hjälpa er, jag har cirka 15 års erfarenhet som borgerlig officiant.

Jag hjälper er att skapa ett fint och värdigt program med dikter och visor och träffar er innan då vi tillsammans kommer överens om era önskemål.

Ni är välkomna att höra av er!

Namngivningar

Fler föräldrar väljer att göra en namngivningsceremoni för sitt barn, istället för ett traditionellt dop i kyrkan. För att de tycker att barnet självt när det blir vuxet ska få bestämma om det vill tillhöra kyrkan.

Jag har cirka 15 års erfarenhet att hålla i sådana namngivningsprogram, jag hjälper till med själva upplägget och att hålla i akten med fina visor och texter som jag gärna framför.

Ni kan gärna engagera släkt eller vänner att bli faddrar åt sitt barn, någon kanske vill sjunga, spela eller läsa något fint.

Efteråt så får familjen och eventuella faddrar ett namngivningsbevis av mig som ett minne av tillfället.

Välkomna att höra av er om era önskemål och få prisuppgift!